Beoordelingen van Floors Catering Amsterdam

Recente recensies van Floors Catering Amsterdam

5 sterren na 185 reviews

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al jarenlang ons favoriete Surinaams restaurant. Smaakt bijna net als bij moeders thuis. Daarnaast ook nog eens vriendelijke en snelle service. Vijf dik verdiende sterren!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten En ook precies op de afgesproken tijd

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na meer dan een uur werd de bestelling, nog bevroren, bezorgd. Dat kwam volgens de dame aan de telefoon omdat er een bestelling verwisseld was. We moesten dus alles (4 porties) nog in de magnetron opwarmen. Niet zo fijn. De roti kip was zoals altijd heerlijk.

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij bestellen regelmatig bij Floor en wij vinden dit de lekkerste roti van heel west! Echt een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten. Precies op tijd bezorgd ook

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt héél lekker gegeten en vol lof over de bezorging: precies op afgesproken tijd en prima communicatie over het bezorgen!

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was gewoon weer super lekker

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd top kwaliteit en super snel/op tijd bezorgd 👌🏽

, 06-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker, komen zeker vaker terug!

, 02-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!!

, 01-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Floor maakt al jaren heerlijk Surinaams eten. in Amsterdam Oud-West. Constante kwaliteit, met veel liefde bereid. Altijd goed!

, 01-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd top!

, 01-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nasi met kip/rund; was probeersel; erg lekkere smaak

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

, 11-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt zo super online bestellen afrekenen en tijd inplannen, heel Erg tevreden 🥂

, 30-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was over heerlijk

, 29-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed eten, goede service, uiterst vriendelijke medewerkers. 5 sterren.

, 29-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voortaan ook lekker kool erbij?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en super snel 👍🏽

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker en altijd op de afgesproken tijd bezorgd

, 07-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij kunnen niets bedenken wat er nog verbeterd moet worden, het is een geweldig goed cateringbedrijf, echt heerlijk eten!

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, zoals altijd!

, 10-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Als het even kan halen we roti kipfilet, en het is altijd heerlijk, het is ook een familiebedrijf die heel hard werken en heel vriendelijk zijn.

, 08-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd was het weer erg lekker!

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Met liefde gemaakt. Heerlijk!

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de tweede keer besteld en wij vinden jullie een top catering. En ook op tijd gebracht, eten is uitstekend en wij zijn blij met jullie!

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel lekker eten en aardige mensen!

, 10-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik kreeg een tip van een vriendin, die vaker bij u heeft besteld en ben meteen zelf gaan bestellen. Wij zijn verkocht, wat was het overheerlijk! De smaken uitstekend en alles niet grof gesneden maar fijn, ik hou daarvan, maar is persoonlijk natuurlijk. Wij gaan zeker vaker bij u bestellen en hopen dat u hier nog lang mee door mag gaan, want u bent de beste, dank u wel voor het goede en heerlijke werk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was zoals altijd gewoon goed en snel bezorgd.

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zoals altijd goed ‘

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eigen bezorger was altijd vriendelijker. Maar eten altijd top!

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en bestel ik vaker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, lekker warm en de kwaliteit die we gewend zijn.

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd heerlijk gegeten, roti kipfilet! Het liefst eten wij iedere week roti!

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Een heerlijk roti gegeten. Echt de moeite waar om hier iets lekkers te bestellen.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt mijn favoriete adresje om eten te bestellen!! Ik kan niet meer zonder! Alleen jammer dat dit keer dat de kipfilet bot had, niet verwacht.. was ff schrikken. Behalve dat echt zo lekker eten!

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk!

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was nog warm (heet) bij bezorging, en het eten was heel lekker, vooral de baka bana.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Onlangs voor het eerst hier iets besteld omdat mijn standaard to-go-to ‘saotohuisje’ ;) gesloten was die dag. Die eerste keer meteen enorm goed bevallen en ik ga dan ook niet meer terug naar mijn vorige adresje. Heerlijke saoto soep en roti, iedere keer weer! Erg smaakvol, goede porties, en heel goed op temperatuur. Top! Ik blijf zeker komen

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed, altijd lekker, altijd snel bezorgd. Bestel er toch wel minimaal 8x per jaar gok ik en ik ben echt nog nooit teleurgesteld.

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Homemade gerechten, Floor staat zelf in de keuken. Super lekker eten. Aanrader !!!

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bijna elke vrijdag bestel ik vegetarische roti. Heerlijk vers, niet te zout en grote portie.

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top! (Zoals altijd) zowel voor thuisbezorgd als voor feestjes

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkerste eten van Amsterdam💯

, 08-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

op een na lekkerste roti tot nu

, 08-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super zoals altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Exact op tijd bezorgd. Heerlijk gegeten.

, 31-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

fantastisch, zoals altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij vonden de pom die erbij zat te weinig

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Héérlijk gegeten, de zoveelste keer. Altijd weer een feestje, bedankt.

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en goede service!!! Een echte aanrader!

, 14-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd: heerlijk! Ik bestel hier al jaren en het is altijd goed. Plus: het hele team van Floor is hartstikke aardig!

, 09-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en goede prijs!

, 04-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd, Heerlijk.!!

, 28-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed en snel

, 27-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De roti was niet lekker. Had ook een hele rare smaak. Niet voor herhaling vatbaar

, 22-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ver-ruk-ke-lijk! Lekker snel bezorgd, betaalbaar en ook nog een gratis drankje erbij. Top!

, 09-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit van het eten is goed. Bezorging duurt erg lang, 30 min later dan dat ze zeggen. In totaal 5 kwartier na bestellen.

, 03-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beste roti van Amsterdam

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Saoto soep en Roti!

, 16-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-12-2019

Kwaliteit:

Rating

, 21-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Héééérlijk !

, 10-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Waanzinnig lekker! Bezorging door hannah ook supergoed

, 09-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk warm, bestelling op tijd en prima kwaliteit.

, 01-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke vega roti. Niet te zout en lekker gekruid.

, 25-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

genoten van de soep vooral als je grieperig bent een aanrader.

, 25-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij bestellen hier al jaren. Heerlijke, verse, roti en rijstgerechten. Groot fan van Floor!

, 14-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Half uurtje en het eten was er. Elke keer opnieuw probeer ik een andere smaak roti en een ander bijgerechtje. Stelt nooit teleur. Heerlijk.

, 08-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had een roti kipfilet met extra vlees en groenten besteld en een kipsate. Beiden uitstekend,de satesaus is bijzonder smakelijk. Bezorging was precies op de afgesproken tijd. Een aanrader!

, 29-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het eten is heerlijk, de bestelling alleen incompleet en als je belt geeft dat niet een gewenst resultaat. belofte om terug te bellen wat niet wordt gedaan. Dat kan wel beter

, 27-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten, twee porties wat voldoende is voor 3 personen. Eten was stipt op tijd klaar.

, 27-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd.....HEERLIJK !

, 21-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker. En netjes op de tijd dat ik besteld had. Aanrader

, 20-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, vers en enorm smaakvol!

, 02-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkerste bezorgroti tot op heden. Alleen had ik de saus liever wat dikker gehad, de smaak was echter prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk vers eten, mag van mij nog iets meer Surinaamse kruiden gebruikt worden, maar verder zeer smakelijk. Bezorgtijd was 51 minuten, maar daar kan je rekening mee houden

, 26-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De roti combo was erg lekker. De bezorger kwam snel. Zeker een aanrader. Ga ik vaker doen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nog nooit teleurgesteld door mevrouw Floor. Heerlijke roti, snelle en vriendelijke bezorging.

, 18-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al jaren de lekkerste Roti in de buurt.

, 16-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top, super lekker eten, prima service en hele aardige mensen .

, 01-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ha Floor je roti's zijn de beste, we hebben heerlijk zitten smullen

, 08-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Dat eten zo lekker kan zijn! Je weet niet wat je proeft! Vers gemaakt is kennelijk het motto. Dat geld niet alleen voor de groente en de curry maar ook voor de sambal en het zuur. Ik wist niet dat sambal zo lekker kan zijn! 'Met liefde en passie bereid' is vaak een loze reclamekreet maar bij Floor is het echt zo! Dat proef je aan alles. En precies op tijd klaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke roti, nog nooit teleurgesteld bij Floor

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk :-)

, 08-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Todos eres muy bien. Gracias

, 12-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was weer heerlijk. Niets aan veranderen!

, 29-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten, keurig op tijd klaar. Floors teloh is de beste die ik ken.

, 22-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was zoals altijd heerlijk. Wat een beetje jammer was, is dat de bezorger maar 3 euro 50 terug kon geven ipv 5 euro 50. Ik bepaal liever zelf hoeveel fooi ik wil geven.

, 29-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk, zoals altijd.

, 25-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd lekker gegeten alleen het duurde meer dan een uur voordat het er was dat is beetje lang!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, mooie smaken en vers gemaakt. Beste gebakken banaan met satehsaus, top! En prima op temperatuur bezorgd.

, 16-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

top! en tip: handig als de app de adresgegevens zou kunnen onthouden

, 14-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top! Vooral de service netjes op tijd gebeld dat ze 10 minuten later waren en dat waren ze ook precies! Het eten heeft goed gesmaakt! Een aanrader !

, 17-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijk!!!

, 11-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke roti!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ze waren alleen mijn kerrie ei vergeten

, 27-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker net zoals ALtijd ?❗️

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke gerechten, zoals ik die ken en verwacht van Floor , razendsnel bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk Surinaams eten. Lekker en vers. Vriendelijke dames. Een aanrader!

, 06-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was prima. Helaas werd een gerecht vergeten. Dit werd opgelost door nazending maar geen compensatie of extras terwijl iemand van onze groep geen eten had. Jammer.

, 05-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Kwaliteit als vanouds :)

, 30-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd ontzettend goed, heerlijke roti vegetarisch, maar vandaag voor het eerst geen gele sambal en zuur. Jammer. Volgende keer niet vergeten a.u.b.

, 30-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk hapje, snel en vriendelijk bezorgd

, 30-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker weer, zoals altijd :) met liefde en aandacht bereid en dat proef je terug in het eten.

, 24-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al sinds jaren de beste roti van de stad. Perfect met zuur en peper, alles klopt. Lieve mensen, prima bezorging. Ik ik ergens bestel ben ik lang niet zo gelukkig als met Floor’s heeelijke roti!

, 21-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste roti en sambal! Big fan

, 18-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling kwam keurig op tijd. Eten ziet er altijd erg goed uit, grote portie's en het smaakt ook nog eens erg goed!

, 11-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ondanks regen snel bezorgd, lekkere en nog warme gerechtjes

, 05-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

altijd heerlijk en snel bezorgd door vriendelijke jongens en meisjes

, 26-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supergoed en lekker - een van beste roti opties in de stad en prijs kwaliteit

, 09-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd....Heerlijk eten !!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke maaltijd

, 30-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was erg lekker maar niet echt warm en 20 minuten te laat. Ik had smiddags besteld met de opmerking het om 17:30 te laten bezorgen. Hier kan dus wel verbetering in. Mijn moeder vond het een beetje te zout, daar zij geen zout mag hebben, dit had ik wel bij het opmerkingsveld geschreven.

Reactie van Floors Catering:Beste Debbie, Dank voor je feedback. Hieronder onze uitleg. Het is niet altijd haalbaar maaltijden op een aangegeven tijdstip af te leveren. Zeker niet als meerdere klanten eerder (in de ochtend) dan je hebben besteld. Dit was gisteren het geval was. Deze klanten kan ik dus niet langer laten wachten. We houden zoveel mogelijk rekening met aflevertijden, maar diverse factoren spelen dus een rol. Anders kun je altijd de maaltijden ophalen bij onze catering. Wat betreft de zout; jullie hebben gekozen oa voor moksi meti waarin geroosterd vlees is verwerkt. Dit is dus vooraf geroosterd vanwege de bereidingstijd. Dus ook hiermee kan heel moeilijk rekening worden gehouden met zout. Onze gerechten worden op smaak gemaakt en niet zoutarm. Gr. Hannah

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tot nu toe de lekkerste Surninaamse roti van a'dam. Bestel er wekelijks terwijl de kwaliteit constant blijft. Heel tevreden!

, 10-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De roti kipfilet was een stuk minder lekker dan de eerste keer dat we hier besteld hebben. Aardappelen een beetje flauw.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke gerechten, altijd snel bezorgd door vriendelijke medewerkers van Floor, ik bestel hier graag!

, 04-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooie gerechten. Snelle service!!

, 03-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Werd exact op de gewenste tijd bezorgd door vriendelijke bezorger en smaakte heerlijk zoals ik gewend ben van Floor Uitmuntend wat mij betreft, ik bestel hier graag

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer een heerlijke roti kipfilet, ondanks dat we tegenwoordig iets verder wonen bestellen we nog altijd bij Floor.

, 27-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De heerlijke kruidige en geurige gerechten uit Floor haar keuken stellen nooit teleur en worden altijd snel gebracht door vriendelijke bezorgers, een bezorgrestaurant om bij terug te komen

, 20-07-2018

Kwaliteit:

Rating